Caspar Vos (1988) begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het Artez-conservatorium in Arnhem en vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier behaalde hij in 2014 zijn masterdiploma cum laude.

Caspar won meerdere prijzen op nationale en internationale concoursen:
- de 1ste prijs tijdens ‘The Grand Dominique Competition’
- de 2de prijs tijdens ‘The 18th International Piano Competition Jean Francaix’ in Parijs
- de 2de prijs tijdens de ‘Verão Clássico’ in Lissabon
- de 3de prijs tijdens ‘The 8th International Mayenne Piano Competition’ in Mayenne
Caspar werd in 2015 geselecteerd als een van de vier finalisten voor 'The Dutch Classical Talent Award 2016/2017'. Hier behaalde hij in 2017 de publieksprijs met zijn vernieuwende concept 'het programma zonder programma'. Verder won Caspar prijzen bij het Prinses Christina Concours en was hij finalist tijdens ‘The 17th Kiejstut Bacewicz International Chamber Music Competition’ in Lodz, Polen.

In 2011 soleerde Caspar met het Amsterdams Conservatorium Orkest onder leiding van Ed Spanjaard in het eerste pianoconcert van Prokofjev. Deze uitvoering werd op Radio 4 uitgezonden. Caspar heeft daarnaast meerdere malen live opgetreden voor radio en tv.

Caspar volgde masterclasses bij onder anderen Dimitri Bashkirov, Nikolai Lugansky, Severin von Eckardstein, Pavel Nersessian, Matti Raekallio, Eldar Nebolsin, Denis Pascal, Malcolm Bilson, Noam Greenberg en Pascal Devoyon. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan verschillende cursussen en festivals. Zo speelde hij al meerde keren op het Internationale Kamermuziekfestival Schiermonnikoog en gaf hij samen met vermaard contrabassist Duncan McTier een concert tijdens het Aurora Festival in Zweden.

Download CV als pdf