Caspar Vos (1988) begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier behaalde hij in 2014 zijn masterdiploma cum laude.

Caspar won meerdere prijzen op nationale en internationale concoursen:

- de 1ste prijs tijdens ‘The Grand Dominique Competition’
- de 2de prijs tijdens ‘The 18th International Piano Competition Jean Francaix’ in Parijs
- de 2de prijs tijdens de ‘Verão Clássico’ in Lissabon
- de 3de prijs tijdens ‘The 8th International Mayenne Piano Competition’ in Mayenne

In 2015 werd Caspar geselecteerd als een van de vier finalisten voor The Dutch Classical Talent Award 2016/2017. Met zijn unieke ‘programma zonder programma’ gaf hij een tour door Nederland: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het voor een onbevangen ervaring verrijkend werkt wanneer het publiek vooraf zo min mogelijk wordt gestuurd.’
Voor dit programma kreeg hij de Dutch Classical Talent Audience Award uitgereikt.

Caspar treedt regelmatig op in binnen- en buitenland. Zo gaf hij concerten in o.a. Portugal, Zweden, Polen, Engeland & Griekenland. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Dimitri Bashkirov, Eldar Nebolsin, Nikolai Lugansky, Severin von Eckardstein & Pavel Nersessian. Naast solo pianist is Caspar een gepassioneerd en ervaren kamermuziekspeler, hij is pianist van het TRIO D’ENCORE en hij speelt geregeld samen met musici uit het Koninklijk Concertgebouw Orkest.

Caspar is sinds 2017 ook werkzaam als programmeur voor het Festival Jong Talent te Schiermonnikoog.

Download CV als pdf